Cum de a fost posibil ca un fisier sa se ia cu o viteza neobisnuit de mare?
Pagina 1 din 1
Cum de a fost posibil ca un fisier sa se ia cu o viteza neobisnuit de mare?
Exista doua cazuri in care un download poate avea loc mult mai rapid decat ar fi normal:
* Utilizatorul de la care ati download-at este in retea cu dumneavoastra, download-ul avand loc prin aceasta, nu prin internet;
* Si cel de la care download-ati, si dumneavoastra, aveti functia "Use safe and compressed transfers" activata. Aceasta comprima automat fisierele transferate, putandu-se astfel download-a mai mult (fisierele devenind mai mici), desi viteza de transfer propriu-zisa este normala. Atentie insa, acest lucru poate indica ca fisierul download-at este unul fals. Doar un procent mic din tot ce se share-aza poate fi in general recomprimat semnificativ. Filmele, muzica, jocurile, programele, etc. sunt de obicei deja comprimate. Numai unele false ar putea fi transferate atat de repede.
* Utilizatorul de la care ati download-at este in retea cu dumneavoastra, download-ul avand loc prin aceasta, nu prin internet;
* Si cel de la care download-ati, si dumneavoastra, aveti functia "Use safe and compressed transfers" activata. Aceasta comprima automat fisierele transferate, putandu-se astfel download-a mai mult (fisierele devenind mai mici), desi viteza de transfer propriu-zisa este normala. Atentie insa, acest lucru poate indica ca fisierul download-at este unul fals. Doar un procent mic din tot ce se share-aza poate fi in general recomprimat semnificativ. Filmele, muzica, jocurile, programele, etc. sunt de obicei deja comprimate. Numai unele false ar putea fi transferate atat de repede.
Subiecte similare
» Pot seta clientul ca sa am viteza mai mare la download?
» Mare atentie la ce sharati
» Cum caut un anumit fisier pe hub ?
» Ce sa fac daca am fost banat?
» Pot sterge un fisier pe care nu mai doresc sa-l descarc ?
» Mare atentie la ce sharati
» Cum caut un anumit fisier pe hub ?
» Ce sa fac daca am fost banat?
» Pot sterge un fisier pe care nu mai doresc sa-l descarc ?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum