De ce este nevoie sa pun prefixul nick-ului?
Pagina 1 din 1
De ce este nevoie sa pun prefixul nick-ului?
* Tara indicata este esentiala, pentru ca viteza de download de la un roman este in majoritatea cazurilor mai mare decat de la utilizatori din afara patriei. Exista si hub-uri pe care pot intra doar romanii, unde intr-adevar prefixul [RO] nu mai este de mare folos. El a fost pastrat insa pentru a nu crea confuzii incepatorilor care ar trebui sa-si puna nick-uri diferite in functie de hub;
* Judetul poate indica utilizatorii cei mai apropiati geografic de dumneavoastra, cu care, in multe cazuri, transferul este mai rapid. Poate indica si opusul: utilizatori de la distanta mare sau din judete fara conexiuni bune;
* ISP-ul poate arata intr-o oarecare masura daca utilizatorul are o conexiune buna la internet sau nu (de exemplu: RoEdu fata de X-Net);
* Unele tipuri de abonamente au o limita de trafic, care poate depinde si de Tara, si de Judet, si de ISP, toate trei fiind deci o metoda de determinare a utilizatorilor de la care puteti lua fara grija atingerii limitei de trafic de pe luna respectiva (ex.: RDS CableLink);
* Conectarea la hub prin anumite programe de trisat pe DC poate fi evitata, deoarce unele au un nick care nu poate fi schimbat incat sa corespunda celui corect dorit.
* Judetul poate indica utilizatorii cei mai apropiati geografic de dumneavoastra, cu care, in multe cazuri, transferul este mai rapid. Poate indica si opusul: utilizatori de la distanta mare sau din judete fara conexiuni bune;
* ISP-ul poate arata intr-o oarecare masura daca utilizatorul are o conexiune buna la internet sau nu (de exemplu: RoEdu fata de X-Net);
* Unele tipuri de abonamente au o limita de trafic, care poate depinde si de Tara, si de Judet, si de ISP, toate trei fiind deci o metoda de determinare a utilizatorilor de la care puteti lua fara grija atingerii limitei de trafic de pe luna respectiva (ex.: RDS CableLink);
* Conectarea la hub prin anumite programe de trisat pe DC poate fi evitata, deoarce unele au un nick care nu poate fi schimbat incat sa corespunda celui corect dorit.
Subiecte similare
» Cum dezactivez firewall-ul XP-ului?
» De ce nu se schimba nick-ul desi mi-am ales altul?
» Ce este un Operator ?
» Ce este slotul?
» Ce este Direct Connect-ul?
» De ce nu se schimba nick-ul desi mi-am ales altul?
» Ce este un Operator ?
» Ce este slotul?
» Ce este Direct Connect-ul?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum