Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce este Search spam-ul si de ce imi apare uneori de mai multe ori si pe mai multe hub-uri simultan?

In jos

Ce este Search spam-ul si de ce imi apare uneori de mai multe ori si pe mai multe hub-uri simultan? Empty Ce este Search spam-ul si de ce imi apare uneori de mai multe ori si pe mai multe hub-uri simultan?

Mesaj  Admin Dum Ian 17, 2010 11:52 pm

Mesajul "Search spam detected from <IP / nickname>" are rolul de a avertiza utilizatorul ca DC-ul a primit un numar neobisnuit de mare de cautari din partea unui anumit utilizator si ca le-a ignorat, ca masura de securitate. Insa aceasta se intampla de multe ori pentru ca dumneavoastra sau utilizatorul respectiv aveti lag (se intrerupe pentru un scurt timp conexiunea), asftel incat toate cautarile din acel timp vor ajunge deodata, cand conexiunea revine, nu cu pauze intre ele, cum ar fi fost normal. In orice caz, cel mai bine este sa ignorati acest mesaj deoarece nu constituie o problema.
Admin
Admin
Admin

Data de inscriere : 17/01/2010

https://strong-hub.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum